bilservice växjö
bilservice
bilreperationer växjö
bilservice

Bilservice & bilreparationer

Genom AD:s verkstadskoncept kan vi ta emot och reparera samt utföra en bilservice på alla märken och modeller som trafikerar svenska vägar. Vi har diagnosinstrument som klarar den största delen av dessa bilmärken.
Vi har varit auktoriserade för Citroën sedan 1950 men 2013 blev det sista året i den eran. Kunskaperna och verktygen finns dock kvar och vi är fortsatt en fri Citroenverkstad.

Skadeverkstad

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen gällande glas- och plåtreparationer. Vi byter vindrutor och reparerar stenskott, och naturligtvis byter vi allt annat glas också.
Plåtreparationer som parkeringsskador och krockskador tar vi gärna hand om. Mot försäkringsbolagen jobbar vi med skadereglering via CABAS.

Däck & Fälg

Hos oss kan du köpa däck och fälg av i stort sett alla märken. Du kan köpa lösa däck, eller kompletta hjul monterade på fälg – och naturligtvis hjälper vi dig med montering, balansering och hjulinställning om så behövs.
Vi samarbetar också med en leverantör som specialiserat sig på udda dimensioner och udda märken. Så sammantaget tror vi att vi kan möta dina krav.

Vägassistans

Det är inte alltid bilen går sönder under ordinarie arbetstid.
Då ringer du vårt Journummer: 070-989 10 37
Skulle du ha låst in nycklarna eller bara behöva en hjälpstart så når du oss på samma nummer.

Kontaktuppgifter

Rottne Motorverkstad
Tulavägen 1
363 31 Rottne
0470-910 37
070-98 910 37
info@rottnemotorverkstad.se

small_logo

 

Hämt- och lämnservice

Vi hämtar och lämnar din bil till en kostnad av 300:- när du vill serva eller reparera hos oss. Bilservicen är begränsad till Växjö och Alvesta tätorter men vi kan alltid göra enskilda lösningar från fall till fall (priset avgörs av var, när och hur) Bilen måste få köras på B-körkort, vara körbar, påställd, skattad, besiktigad och försäkrad.