Hyrbil för alla resor

Gör det enkelt att upptäcka och utforska. Hos oss på Rottne Motorverkstad utanför Växjö hittar du ett brett urval av hyrbilar. Här kan du omgående hyra en bil, ett transportsläp eller gallersläp till humana priser.

 Uthyrning med miljön i åtanke

Våra fordon tas alltid väl om hand för att du och ditt sällskap ska rulla säkert ute på vägarna. Vår uthyrning sker med miljön i åtanke, bilarna städas och underhålls med miljövänliga produkter. Det sker som en del av vårt dagliga aktiva arbete med att minska på miljöbelastningen inom verksamheten.

 Ersättningsbil under tiden din bil repareras
Har du lämnat in din bil på reparation hos oss erbjuder vi dig en ersättningsbil under tiden. Fri hyrbil erbjuds vid service hos oss, däremot gäller det inte vid skadereparation. Kolla kostnaden med ditt försäkringsbolag, priset på en ersättningsbil påverkas av till exempel vem som orsakat skadan, bilens storlek, plats och vilken typ av försäkring du har. Alla priser på denna sida gäller inklusive moms. Självrisken vid skada är 4650 kr. Ersättningsbilar går under verkstadsförsäkringen med en självrisk på 9300 kr.

 Tillhandahåll din hyrbil tryggt & enkelt i Växjö

Samtliga av våra bilar får köras med B-körkort. Tveka inte på att kontakta oss för mer information, att hyra bil via Rottne Motorverkstad är både prisvärt och enkelt.

 

 Personbil – Citroen Caktus Automat

  Pris: 250:-/dygn + 5:-/mil – hämtas tankad och lämnas tankad.
  Ersättningsbil vid verkstadsbesök:  25:-/mil och då ingår bränslet.

 

 

 

 

  Personbil – Citroen DS3 Manuell

  Pris: 250:-/dygn + 5 kr/mil – hämtas tankad och lämnas tankad.

  Ersättningsbil vid verkstadsbesök:  25:-/mil och då ingår bränslet.

 

 

 

 

Gallersläp

Pris: 150 kr/dygn eller 100 kr/3 timmar

 

Kontaktuppgifter

Rottne Motorverkstad
Tulavägen 1
363 31 Rottne
0470-910 37
070-98 910 37
info@rottnemotorverkstad.se

small_logo