ROTTNE MOTORVERKSTAD

MEDARBETARE

Medarbetare

Roger Olsson

Roger är tredje generationen Olsson som driver Rottne Motorverkstad.

Rogers farfar Henry, grundade företaget och pappa Roland tog över verksamheten 1973 fram tills 2010. Sedan 2010 driver  Roger företaget, där han varit verksam sedan 1992 efter 2-årig bilmekanikerutbildning och ett år som bilplåtslagare. Efter gymnasiet har Roger uppnått titeln ”teknisk expert” inom Citroëns servicenät. Fram tills att han tog över verksamheten 2010 vidareutbildade han sig 2-4 gånger per år.Sedan Rottne Motorverkstad gick med i AD-s verkstadsnät är AD vår primära utbildningspartner men även Citroën, Bosch och andra externa utbildningsföretag har stått för min vidareutbildning.

Idag jobbar Roger mer med kundmottagning och att driva Rottne Motorverkstad vidare framåt.

Ulrika Olsson

 Ulrika är Rogers fru och stöttepelare både i livet och på jobbet. I den dagliga verksamheten sköter hon allt pappersjobb som vår verksamhet producerar, som hon gjort sedan 2013. 

Tidigare har Ulrika ägnat sig åt lite allt möjligt men är i grunden utbildad lärare.

 

Pontus Hellman

Pontus är vår verkstadschef och är ansvarig över allt som rör tunga fordon hos oss. Han har ett förflutet på Atteviks Lastvagnar där han jobbat i drygt 7 år. Innan sin sejour på Atteviks var Pontus verksam inom buss- och släpbranschen.  

I grunden är Pontus utbildad bilmekaniker men har även en utbildning för tunga fordon. När han anslöt till vår verksamhet fick han börja skruva med bilar igen när inte några lastbilar funnits inbokade. Han kör även vår servicebil med Roger samt lite jourer med bärgningsbilen.

Alexander Lundh

Alexander kommer ursprungligen från Åseda och har en fordonsteknisk utbildning som han gått i Växjö. Under sin praktik på Atteviks hade han Pontus som handledare, det i sin tur gjorde att när Pontus började jobba på Rottne Motorverkstad så anslöt även Alexander efter något år. 

Hans huvudsakliga arbetsområden är både bilar och lastbilar. 

Rasmus Olsson

Rasmus är Rogers son och sysslar i första hand med bärgning och transport. Utöver det jobbar han en del i vår verkstad för att upprätthålla sina kunskaper och därmed kunna hjälpa våra kunder som fastnat ute på vägarna på ett bättre sätt. Han åker även med vår servicebil för att hjälpa till att byta hydraulslangar med mera.

Rasmus har som mål att få ett nytt tungflak för att kunna bärga lastbilar och reparera på plats ute på vägarna. Fram tills dess kör han allt som kommer i hans väg.

våra tjänster

^

service och reparationer

Vi har diagnosinstrument som klarar den största delen av marknadens bilmärken.

^

bilbärgning och tungbärgning

Vår lilla flakbärgare kan lasta cirka 6ton och den stora cirka 9ton. Vi hämtar din bil om den inte kan komma till verkstaden för egen maskin eller om du vill transportera den någon annanstans. 

^

Bilinredningar & extrautrustning

Vi bygger specialanpassade inredningar till olika typer av arbetsfordon.

^

biluthyrning

Kontakta oss för biluthyrning. Vi har ett stort utbud av hyrbilar.

^

rekond

Vi erbjuder ut- och invändig tvätt och bilrekond på personbilar.

^

kostnadsförslag

Kontakta oss redan idag för att får ett kostnadsförslag från oss.

partners

Klicka här för att läsa mer om våra samarbetspartners.

^

kontaktuppgifter

Rottne Motorverkstad
Tulavägen 1, 363 31 Rottne
0470-910 37
070-98 910 37