ROTTNE MOTORVERKSTAD

BILSERVICE NÄRA VÄXJÖ

Bilservice NÄRA Växjö

Bilservice & bilreparationer

Genom AD:s verkstadskoncept kan vi ta emot och reparera samt utföra en bilservice på alla märken och modeller som trafikerar svenska vägar. Vi har diagnosinstrument som klarar den största delen av dessa bilmärken.
Vi har varit auktoriserade för Citroën sedan 1950 men 2013 blev det sista året i den eran. Kunskaperna och verktygen finns dock kvar och vi är fortsatt en fri Citroenverkstad.

 

Skadeverkstad

Vi samarbetar med de flesta försäkringsbolagen gällande glas- och plåtreparationer. Vi byter vindrutor och reparerar stenskott, och naturligtvis byter vi allt annat glas också.
Plåtreparationer som parkeringsskador och krockskador tar vi gärna hand om. Mot försäkringsbolagen jobbar vi med skadereglering via CABAS.

 

Däck & Fälg

Hos oss kan du köpa däck och fälg av i stort sett alla märken. Du kan köpa lösa däck, eller kompletta hjul monterade på fälg – och naturligtvis hjälper vi dig med montering, balansering och hjulinställning om så behövs.
Vi samarbetar också med en leverantör som specialiserat sig på udda dimensioner och märken. Så sammantaget tror vi att vi kan möta dina krav.

Vägassistans

Med AD-vägassitans, som varar i 12 månader, erbjuder vi våra kunder gratis vägassistans. Bilar utan serviceassistans ringer oss på vårt eget journummer 070- 989 1037. Det är när bilen går sönder både innan, under och efter ordinarie arbetstid. Skulle du ha låst in nycklarna eller bara behöva en hjälpstart så når du oss på samma nummer.
 

Hämt- och lämnservice

Vi hämtar och lämnar din bil till en kostnad av 400:- när du vill serva eller reparera hos oss. Bilservicen är begränsad till Växjö och Alvesta tätorter men vi kan alltid göra enskilda lösningar från fall till fall (priset avgörs av var, när och hur) Bilen måste få köras på B-körkort, vara körbar, påställd, skattad, besiktigad och försäkrad.

våra tjänster

^

service och reparationer

Vi har diagnosinstrument som klarar den största delen av marknadens bilmärken.

^

bilbärgning och tungbärgning

Vår lilla flakbärgare kan lasta cirka 6ton och den stora cirka 9ton. Vi hämtar din bil om den inte kan komma till verkstaden för egen maskin eller om du vill transportera den någon annanstans. 

^

Bilinredningar & extrautrustning

Vi bygger specialanpassade inredningar till olika typer av arbetsfordon.

^

biluthyrning

Kontakta oss för biluthyrning. Vi har ett stort utbud av hyrbilar.

^

rekond

Vi erbjuder ut- och invändig tvätt och bilrekond på personbilar.

^

kostnadsförslag

Kontakta oss redan idag för att får ett kostnadsförslag från oss.

partners

Klicka här för att läsa mer om våra samarbetspartners.

^

kontaktuppgifter

Rottne Motorverkstad
Tulavägen 1, 363 31 Rottne
0470-910 37
070-98 910 37